nationale,internationale verhuizingen ,verhuizen ,expats
in belgie
INTERNATIONAAL
NATIONAAL
BUREELVERHUIZINGEN
Webdesing bvba jvh-insurance
jvh@me.com

VERHUIZINGEN - NATIONAAL - INTERNATIONAAL

Karl Van den Bergh
Lion Movers BVBA
Meerbeeksebaan 98
1982 Elewijt
T:00 32 16 20 20 16
e mail info@lionmovers.be
BTW BE 0838 020 216

Internationale Goedkope verhuizingen

U verhuist naar het buitenland en zoekt een professionele ondersteuning die past in uw vooropgesteld budget? Lion Movers biedt budgetvriendelijke formules voor alle verhuizingen, en meldt u wat aangewezen is in uw situatie. Wij zoeken op een flexibele manier met u naar oplossingen en passen zo de verhuizing in een budgetvriendelijke oplossing.

Groepage weg transporten: Op Europese bestemmingen kunnen we u eventueel groepage transporten aanbieden, meestal voor kleinere volumes, waar we de verhuizing uitvoeren zoals normaal, maar waar het transport gebeurt met een truck die verschillende klanten meeneemt met kleinere volumes. Het moment van transport kan dus niet door u worden bepaald en u moet op destinatie kunnen zijn als de zending aankomt.(dit wordt gemiddeld een of twee weken op voorhand vermeld)


Back load transporten: Op Europese bestemmingen kunnen ook terug-transporten worden georganiseerd. Geregeld komen er agenten met een volle truck naar België en gaan leeg of half leeg terug naar hun land van oorsprong; Wij kunnen uw zending op deze trucks plaatsen en zo veel lagere transportkosten aanbieden.


Doe-het-zelf transporten: Op de meeste Europese bestemmingen kan u ook via een minimum formule gaan, u hoeft niet iemand duur te betalen voor wat u zelf ook kan doen, zoals inpakken, mee te helpen zaken dragen van en naar de truck. Net zoals bij nationale verhuizingen kan u enkel de minimale of beperkte service vragen van een chauffeur en truck, en waar u zelf de rest voor u eigen rekening neemt.


Groepage zee transporten : (LCL) (Less than a Container Load): Hier wordt bij een overzeese verhuizing alles net zo verpakt en geladen en afgehandeld als bij een direct transport, maar de goederen worden naar ons magazijn gebracht, er wordt een houten kist rond gemaakt volgens de internationale verhuisnormen, en deze kist wordt vervoerd in een groepage container in de haven van vertrek. Dit is een bruikbare oplossing tot een volume van ongeveer 8m3. Bij hogere volumes is het aangewezen en efficiënter naar een volledige container te gaan (FCL)


Doe-het-zelf zeetransporten, gedeeltelijk: U kan steeds een aantal zaken zelf overnemen, bijvoorbeeld in het verpakken van kleding, boeken en niet breekbare zaken. Dit kan zonder al te veel nadelen, op voorwaarde dat u de voorverpakte dozen open laat voor de verhuizers ter inspectie en verificatie van de inhoud. Zo kan de verzekering verzekerd worden en vermijdt u dure douane inspecties.

Doe het zelf zeetransporten, volledig: In theorie zou u zelfs een ganse verhuizing volledig zelf kunnen uitvoeren, maar gezien de huidige antiterrorisme regels die worden toegepast, raden wij dit ten sterkste af voor de meeste landen in de wereld. Deze soort van verhuizingen trekt namelijk zeer strenge douane inspecties aan, die meer kosten dan wat uitgespaard wordt.Contact