nationale,internationale verhuizingen ,verhuizen ,expats
in belgie
INTERNATIONAAL
NATIONAAL
BUREELVERHUIZINGEN
Webdesing bvba jvh-insurance
jvh@me.com

VERHUIZINGEN - NATIONAAL - INTERNATIONAAL

Karl Van den Bergh
Lion Movers BVBA
Meerbeeksebaan 98
1982 Elewijt
T:00 32 16 20 20 16
e mail info@lionmovers.be
BTW BE 0838 020 216

Internationale Full Service Verhuizingen

Of zoekt u een verhuizing waar alles voor u wordt geregeld en georganiseerd, en waar u zich kan toespitsen op uw hoofdactiviteiten? Dan kunnen we u de full-service verhuizing aanbieden en u rustig kan bezig zijn met wat u echt belangrijk vindt! Zo voelt de familie zich snel thuis in de nieuwe omgeving.

Of het nu gaat over een kleine zending, tot een grote zending met een lucht-, zee of landtransport, een verhuizing waar alles wordt opgeslagen of een combinatie van verscheidene opties, wij organiseren alles voor u op een serene en persoonlijke wijze. Heeft u specifieke vragen over de verhuizing van een piano, de verhuizing van een huisdier of planten, laat het ons weten en we vinden de beste oplossing;

Persoonlijk: Wij luisteren vooral naar u van bij de start. Vanaf de eerste kennismaking vragen we naar uw wensen en noden, en zoeken samen met u naar de beste oplossing voor uw verhuizing. We analyseren en komen met verschillende alternatieven, waar u de beste keuze tussen kan maken.

Wij geven ook
professioneel advies: Welke soort verpakking raden we aan: er bestaan verscheidene manieren om goederen te verpakken en te versturen en wat is het meest aangewezen bij u? Hoe zit het met de wetten en regels van verzekering en douane? Welke documenten heeft u juist nodig voor een verhuizing? Wat met de wagen of een moto? Douaneprocedures kunnen soms erg ingewikkeld zijn en een verkeerde beslissing kan erg duur uitkomen. Wat houdt het in voor de verzekering? Is er BTW verschuldigd op het bedrag van de verhuizing? Wat dient er te gebeuren met kunstvoorwerpen of waardevolle stukken? Gaat het om een erfenis? Is het een verhuizing van het buitenland naar België? Wij hebben een wereldwijd partner netwerk en we kunnen perfect deze verhuizing uitvoeren naar België. Wat als u uw hoofdverblijf niet verhuist? Wij begeleiden u door dit kluwen en helpen u uw keuze te maken.

Lion movers heeft ongeveer 25 jaar
Expertise in alle soorten verhuizingen: wegtransporten, zeetransporten, luchttransporten, transport van kunst en opslag.

Opslag
Heeft u momenteel een gebrek aan plaats om bepaalde stukken op te slaan, geen probleem, onze meubelbewaring staat tot uw beschikking. U heeft de keuze om de goederen per truck naar ons te laten vervoeren, maar we kunnen ook met de opslagcontainer (20 voet) eventueel bij u komen. Vraag ernaar, we zullen U met plezier verder helpen.

In België slaan wij uw goederen op in een meubelbewaarplaats in de buurt van Brussel, met een
gecontroleerde temperatuur, met een strikt beveiligingssysteem, een brandbestrijdings systeem en gecontroleerde toegang, volgens de strengste normen. Hier maken wij gebruik van twee soorten containers, ofwel de 20 voet, die tot 32m3 kan bevatten, ofwel kisten van 10m3

Vraag ernaar, we zullen u met plezier verder helpen.

Contact