nationale,internationale verhuizingen ,verhuizen ,expats
in belgie
INTERNATIONAAL
NATIONAAL
BUREELVERHUIZINGEN
Webdesing bvba jvh-insurance
jvh@me.com

VERHUIZINGEN - NATIONAAL - INTERNATIONAAL

Karl Van den Bergh
Lion Movers BVBA
Meerbeeksebaan 98
1982 Elewijt
T:00 32 16 20 20 16
e mail info@lionmovers.be
BTW BE 0838 020 216
Kantoorverhuizing

Bij een kantoorverhuizing komen verschillende aspecten kijken, die samen dienen gecoördineerd worden tot een geheel, af te leveren binnen een bepaalde tijdslimiet.

Wij zullen u graag helpen om deze zaken uit te werken in samenwerking met de andere betrokkenen om deze planning tot een harmonisch geheel te maken en uw organisatie minimaal te belasten.

Vraag om een bezoek en we zullen graag uiteenzetten wat we voor u kunnen doen.

Ervaar de ‘aangename’ manier van verhuizen met onze behulpzame en vriendelijke medewerkers en een wereldwijd partnernetwerk.


Lange Termijn Contracten


U kunt ook beroep doen op ons voor lange – termijn contracten: Heeft u geregeld soortgelijke projecten en zou u graag verder werken met een vaste partner?

Het voordeel is
tijdswinst: wij richten ons op uw organisatie en uw wensen , en verzorgen door het opstellen van een SLA (Service Level Agreement) en verhuisregels, dat elke verhuizing volgens uw wensen wordt uitgevoerd.

Dit betekent tijdswinst voor u en ons en een grote
stijging aan productiviteit en kwaliteit van de diensten geleverd.

Kortom een echt partnerschap, waar iedereen bij wint, en een aangename manier van werken.


Regie

U kunt ook gewoon in regie een verhuizing laten uitvoeren en op deze manier kan U de verhuizing organiseren naar uw wensen en betaalt u gewoon voor wat u heeft verbruikt. Voordeel is tevens een
grote tijdswinst en flexibiliteit.

U kan op deze manier met uw eigen organisatie een
aanvullende hulp inhuren, die toch een professionele uitvoering garandeert dit zowel in België als in het buitenland, via ons partner netwerk.


Opslag

Heeft u momenteel een gebrek aan plaats om bepaalde stukken op te slaan, geen probleem onze meubelbewaring staat ter uwer beschikking. U heeft de keuze om de goederen per truck naar ons te laten vervoeren, maar we kunnen ook met de opslagcontainer eventueel bij u komen. Vraag ernaar, we zullen u met plezier verder helpen.

Internationale Kantoorverhuizingen