nationale,internationale verhuizingen ,verhuizen ,expats
in belgie
INTERNATIONAAL
NATIONAAL
BUREELVERHUIZINGEN
Webdesing bvba jvh-insurance
jvh@me.com

VERHUIZINGEN - NATIONAAL - INTERNATIONAAL

Karl Van den Bergh
Lion Movers BVBA
Meerbeeksebaan 98
1982 Elewijt
T:00 32 16 20 20 16
e mail info@lionmovers.be
BTW BE 0838 020 216

Kunst Transporten

Lion Movers heeft een eigen organisatie om kunst transporten te organiseren. Wij beschikken over gespecialiseerde ploegen, met jarenlange ervaring op dit vlak, en een gans areaal van gespecialiseerd verpakkings materiaal, kratten die op maat gemaakt worden, een aangepaste meubelbewaring, kortom alles wat u nodig heeft.

Of het nu om een of enkele kunststukken gaat die deel uitmaken van een huishouden, of een aparte collectie van kunststukken, een nationale of internationale verhuizing, vraag ons om informatie, we zullen u graag van dienst zijn.

We gaan er ook prat op om excellente verpakkers te hebben die weten wat ze doen en hoe ze een delicaat stuk dienen te verhuizen. Een krat maken rond een granieten beeld van enkele tonnen, en dit veilig en professioneel op destinatie laten aankomen?

Een erg kwetsbare collectie collages intact op een overzeese destinatie laten aankomen voor een bepaalde datum en vlot laten terugkeren enkele maanden daarna?

Een originele Rubens of Van Dijck van enorme afmetingen over te brengen? We komen graag langs en stellen onze expertise tot uw beschikking.

Of heeft u een lastenboek te volgen en zoekt u een geschikte partij die dit kan uitvoeren? Lion Movers beschikt over het nodige gekwalificeerd personeel, de
benodigde materialen en know-how.

Contact
.