nationale,internationale verhuizingen ,verhuizen ,expats
in belgie
INTERNATIONAAL
NATIONAAL
BUREELVERHUIZINGEN
Webdesing bvba jvh-insurance
jvh@me.com

VERHUIZINGEN - NATIONAAL - INTERNATIONAAL

Karl Van den Bergh
Lion Movers BVBA
Meerbeeksebaan 98
1982 Elewijt
T:00 32 16 20 20 16
e mail info@lionmovers.be
BTW BE 0838 020 216

Verhuizing met Alles Inbegrepen

Of zoekt u een verhuizing waar alles voor u wordt geregeld en georganiseerd, en waar u zich kan toespitsen op uw hoofdactiviteiten? Dan kunnen we u de full-service verhuizing aanbieden en u rustig kan bezig zijn met wat u echt belangrijk vindt! Zo voelt de familie zich snel thuis in de nieuwe omgeving.

Of het nu gaat over een kleine zending, tot een grote zending, een verhuizing waar alles wordt opgeslagen, een verhuis met kunst en een vleugelpiano, of een combinatie van verscheidene opties, wij organiseren alles voor u op een serene en persoonlijke wijze. Heeft u specifieke vragen over de verhuizing van een piano, de verhuizing van een huisdier of planten, laat het ons weten en we vinden de beste oplossing;

Persoonlijk: Wij luisteren vooral naar u van bij de start. Vanaf de eerste kennismaking vragen we naar uw wensen en noden, en zoeken samen met u naar de beste oplossing voor uw verhuizing. We analyseren en komen met verschillende alternatieven, waar u de beste keuze tussen kan maken.

Wij geven ook
professioneel advies: Welke soort verpakking raden we aan: er bestaan verscheidene manieren om goederen te verpakken en te versturen en wat is het meest aangewezen bij U? Hoe zit het met de wetten en regels van verzekering? Wat dient er te gebeuren met kunstvoorwerpen of waardevolle stukken? Begeleidt u een oudere naar een rustoord en zoekt u de juiste partner? Wij begeleiden u door dit kluwen en helpen U uw keuze te maken.

Contact