nationale,internationale verhuizingen ,verhuizen ,expats
in belgie
INTERNATIONAAL
NATIONAAL
BUREELVERHUIZINGEN
Webdesing bvba jvh-insurance
jvh@me.com

VERHUIZINGEN - NATIONAAL - INTERNATIONAAL

Karl Van den Bergh
Lion Movers BVBA
Meerbeeksebaan 98
1982 Elewijt
T:00 32 16 20 20 16
e mail info@lionmovers.be
BTW BE 0838 020 216
Als U beschikt over hulp en zelf een groot deel van de verhuisactiviteiten wil uitvoeren, kan u de doe-het-zelf optie nemen. U beslist gewoon wat u wenst( zie de bijgevoegde lijst) en kiest wat u nodig heeft. ( Hou er wel rekening mee dat tarieven beginnen te lopen bij vertrek magazijn en lopen tot terugkeer magazijn en dat ze onderhevig zijn aan de beschikbaarheid op bepaalde data.)

Indien u verdere vragen heeft, geven wij u ook
professioneel advies: wat kan u zelf doen en wat niet? Kan u bepaalde professionele verhuis activiteiten zelf uitvoeren of is iets anders aangewezen? Wat dient er te gebeuren met kunstvoorwerpen of waardevolle stukken? Moet u plaats reserveren voor een verhuizing bij de politie of wenst u dat wij het doen? Kan er een liftladder staan? Hoeveel mensen heeft u minimum nodig?

Wij informeren u in de eerste plaats op basis van uw wensen, en zoeken dan samen met u naar de beste oplossing, die u bepaalt, want u bent de klant!

Goedkope Verhuizingen Binnen België

Dozen en inpakmaterialen


Heeft u enkel wat inpakmateriaal nodig voor uw verhuizing, bekijk dan even ons aanbod:

Alle dozen zijn speciale verhuisdozen (dubbel gelaagd karton) of materiaal speciaal voorzien voor verhuizingen; Deze zijn de meest gebruikte inpakmaterialen voor alle soorten verhuizingen en we zullen u met raad en daad bijstaan in het bepalen van wat en hoeveel.

Vraag ons ook als u niet weet hoe iets te verpakken: We hebben 25 jaar ervaring hierbij en meestal zijn er handige truckjes om dit te doen, zonder al te veel inspanning of kost.

De basis dozen evenals inpakmaterialen vindt u in bijlage met hun prijzen erbij.

LINK VOOR BIJLAGE

Contact.