nationale,internationale verhuizingen ,verhuizen ,expats
in belgie
INTERNATIONAAL
NATIONAAL
BUREELVERHUIZINGEN
Webdesing bvba jvh-insurance
jvh@me.com

VERHUIZINGEN - NATIONAAL - INTERNATIONAAL

Karl Van den Bergh
Lion Movers BVBA
Meerbeeksebaan 98
1982 Elewijt
T:00 32 16 20 20 16
e mail info@lionmovers.be
BTW BE 0838 020 216
LIONMVERS BELGIUM
Kantoorverhuizing binnen België

Bij een kantoorverhuizing komen verschillende aspecten kijken, die samen dienen gecoördineerd worden tot een geheel, af te leveren binnen een bepaalde tijdslimiet. Wij zullen u graag helpen om deze zaken uit te werken in samenwerking met de andere betrokkenen om deze planning tot een harmonisch geheel te maken en uw organisatie minimaal te belasten. Maak gebruik van onze 25 jaar ervaring om dit in goede banen te leiden

Ervaar de ‘aangename’ manier van verhuizen met onze behulpzame en vriendelijke medewerkers.

Lange Termijn Contracten

U kan ook beroep doen op ons voor lange – termijn contracten: Het voordeel is tijdswinst: wij richten ons op uw organisatie en uw wensen , en verzorgen door het opstellen van een SLA (Service Level Agreement) en verhuisregels, dat elke verhuizing volgens uw wensen wordt uitgevoerd. Dit betekent tijdswinst voor u en ons en een grote stijging aan productiviteit en kwaliteit van de diensten geleverd.

Kortom een echt partnerschap, waar iedereen bij wint en ene erg aangename manier om samen te werken.


Regie


U kan ook gewoon in regie een verhuizing laten uitvoeren en op deze manier kan u de verhuizing organiseren naar uw wensen en betaalt u gewoon voor wat u heeft verbruikt. Voordeel is tevens een grote tijdswinst en flexibiliteit. U kunt op deze manier met uw eigen organisatie een aanvullende hulp inhuren, die toch een professionele uitvoering garandeert.

Wij gaan er prat op erg aangename medewerkers te gebruiken, die uw verhuizing professioneler en aangenamer zal laten verlopen. Geen onaangenaam taalgebruik, gewoon een behulpzame beleefde ploeg arbeiders, die u en uw medewerkers behandelen zoals U het verdient.


Opslag


Heeft u momenteel een gebrek aan plaats om bepaalde stukken op te slaan, geen probleem onze meubelbewaring staat tot uw beschikking. U heeft de keuze om de goederen per truck naar ons te laten vervoeren, maar we kunnen ook met de opslagcontainer eventueel bij u komen.

In België slaan wij uw goederen op in een meubelbewaarplaats in de buurt van Brussel, met een
gecontroleerde temperatuur, met een strikt beveiligingssysteem, een brandbestrijdings systeem en gecontroleerde toegang, volgens de strengste normen. Hier maken wij gebruik van twee soorten containers, ofwel de 20 voet, die tot 32m3 kan bevatten, ofwel kisten van 10m3

Vraag ernaar, we zullen u met plezier verder helpen.


Contact

Kantoor Verhuizingen binnen België